eller
Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Logger du normalt ind med Facebook? Log ind med Google

Søger roommate til 3-værelses i centrum!

Fuld info om værelset

Adresse:
Toldbodgade 12, 8600 Silkeborg
Husleje:
kr. 4.175
Depositum:
kr. 8.350
Indflytning:
Straks
Pendlerværelse:
Nej
Lejeperiode:
Ubegrænset
Areal:
72 m²
Indrykningsdato:
28+ dage siden
Par tilladt:
Nej
+ Læs mere

Beskrivelse

Jeg leder efter en housemate i hjertet af Silkeborg, på Toldbodgade. Er det dig?

Indflytningsdato: 01/07 (mulighed for at flytte ind tidligere!)
Din husleje: 4175kr

Mit navn er Rasmus og jeg er 25 år gammel. Jeg har været i Australien og Canada de seneste 2 år, for at læse min kandidat, hvor jeg også har boet i delte lejligheder, og jeg synes bare det er en tand federe at bo med andre. Jeg arbejder fuldtid til dagligt som ingeniør i Ikast, og kan godt lide at bruge min tid på kaffe, bøger, fitness, vandreture og at lave mad.

Lejligheden er meget ny og det meste er derfor i lækker kvalitet. Den er 72m2 i alt og der medfølger opvaskemaskine, vaskemaskine, indbygningskogeplade, ovn og køleskab/fryser med god plads. Desuden følger der en sød terrasse med bagved lejemålet, med rig mulighed for at snakke med naboerne. På stueetage er køkkenet og spisestuen i forlængelse, med adgang til terrassen. Lige ved siden af entréen forefindes badeværelset. På første etage er der en stue og værelse på hver side. Værelserne er på cirka 10m2.

Kæledyr er desværre ikke tilladt.

Forbrug afregnes direkte med forsyningen (deles mellem os). Du skal regne med cirka 600kr / måned. Dette er et estimat baseret på de 6 måneder jeg har boet her indtil videre. :-) Udover dette kommer der internet (fiber 300/300mb) til 150kr / måned.

I lejekontrakten er der også en parkeringsplads med, men den kommer jeg hovedsageligt til at bruge. Jeg har justeret huslejen så jeg betaler for denne. Der er rigeligt med gratis parkeringsmuligheder, så det behøver du ikke bekymre dig om. :))

Smid mig gerne en besked her, så kan vi ses over en kop kaffe eller lign. Hvis flere billeder ønskes, kan jeg sagtens sende det. Der er selvfølgelig allerede indrettet en del mere end billederne viser :-)

Jeg glæder mig til at møde dig!

Faciliteter

Rygning
Husdyr tilladt
Vaskemaskine
Opvaskemaskine
Kabel-tv
Internet

Roommate kriterier

Foretrukne køn:
Alle er velkomne
Alder:
21 - 29
Renlighed:
Ren
Snorken:
Alle er velkomne
Festvaner:
Alle er velkomne
+ Læs mere
Husleje
4.175 kr