eller
Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Logger du normalt ind med Facebook? Log ind med Google

Sød single fyr søger en rolig roommate

Fuld info om værelset

Adresse:
Blichersvej 53B, 3000 Helsingør
Husleje:
kr. 3.500
Depositum:
kr. 10.500
Indflytning:
Straks
Pendlerværelse:
Nej
Lejeperiode:
Under 1 år
Areal:
12 m²
Indrykningsdato:
28+ dage siden
Par tilladt:
Nej
+ Læs mere

Beskrivelse

Hej derude.
Jeg står med den mulighed at leje et værelse (stort) ud fra d.1/5. Der ville være tilgang til fælles toilet/Køkken/Gang/Pulterrum. Der er også mulighed for at benytte altan men dette skal ske i aftale med mig da den ligger i den del jeg har værelse.
Der er alarmsystem i lejligheden med overfaldstryk samt vagtudrykning. Der er vaskekælder og nem tilgang til bus og Netto samt Rema 1000.

Jeg er en meget rolig fyr på 30 der er snak saglig sød og hjælpsom samt en hyggetrold.
Jeg er uddannet vagt og arbejder som vagt. Der ville være dage hvor jeg arbejder som gør at jeg er væk 12 timer af gangen, dette sker fra aften til om morgen.
Sikkerheden er i top hvis man har brug for tryghed.

Jeg har egen bil og kan være behjælpelig hvis der er behov med stort indkøb eller man fælles tager ud og og ville opleve noget sammen eller skal have hjælp til transport. Jeg er som sagt en fyr der godt kan lide at bruge tid sammen med den jeg bor med og er utrolig hjælpsom og meget afslappet af bo med.

OBS !!! Jeg skal nok få satte kvadratmeter ind på værelset men det et sted mellem 15-20kvm Værelse vil jeg gætte på og billede vil blive sat op d.1/4-2020

Så hvis du mener at dette kunne være en fed mulighed for dig at komme til et sted hvor man kan være meget sig selv med lukket dør men også bo med en der godt kan lide at dele tid med en, så kunne dette være en mulighed. Jeg venter spændt og hører nærmere fra dig! :) Håber at kunne få en samtale og møde dig i egen person så man kan få et indtryk. Fremvisning af værelset vil kunne ske fra April 2020. Det kan ske at leje perioden kan forlænges alt efter hvor godt det går hvis man ønsker at bo i længere tid.

Faciliteter

Rygning
Husdyr tilladt
Vaskemaskine
Opvaskemaskine
Kabel-tv
Internet

Roommate kriterier

Foretrukne køn:
Kvinde
Alder:
20 - 30
Renlighed:
Ren
Snorken:
Alle er velkomne
Festvaner:
Fester aldrig
+ Læs mere
Husleje
3.500 kr