eller
Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Logger du normalt ind med Facebook? Log ind med Google

Værelse på Vesterbro???????

Værelset er udlejet Find andre værelser

Fuld info om værelset

Adresse:
Stenosgade , København
Husleje:
kr. 5.500
Depositum:
kr. 10.000
Indflytning:
Straks
Pendlerværelse:
Nej
Lejeperiode:
Ubegrænset
Areal:
12 m²
Indrykningsdato:
28+ dage siden
Par tilladt:
-
+ Læs mere

Beskrivelse

VÆRELSE VED SØERNE PÅ VESTERBRO UDLEJES

Til 5500 kr/mrd. - Ubegrænset leje fra 1/3-2020

Vil du være en del af et kollektiv der sætter pris på fællesskab, gode jokes, spaghetti i alle afskygninger, FRIENDS, god lyd fra gode højtalere, vin, dyner i sofaen og som har Orgie E hængende som en integreret del af vores insta-venlige billedevæg? Så læs lige med her.

Vi er tre piger, der søger en fjerde lejer til at leje et værelse i vores store herskabslejlighed på Vesterbro. Værelset er cirka 12 kvm og er værelse 3 på plantegningen vedhæftet.

Lidt om os:

Vi er tre gode veninder der for snart to år flyttede fra den lille jyske by Grenå til København. Indtil nu har vi boet sammen på Amager, hvilket har været bedre end de fleste Københavnere vil indrømme, men har nu fået fingrerne i en kæmpesto...r gammel og hyggelig herskabslejlighed lige midt i byen og glæder os til at flytte!!

Ditte er 23 år og studerer design teknolog med speciale i fashion management på KEA og har ved siden af et studiejob. Hun kan samtlige FRIENDS referencer, reparerer dine bukser hvis de sprækker og er altid klar på at hente bland selv slik. Hun har klart kollektivets stærkeste ordenssans og er også ansvarlig for at alle vores planter har det helt perfekt.

Frida er 23 år og studerer interkulturel markedskommunikation på Copenhagen Business School, og har ved siden af et studiejob. Hun elsker at gå lange turer, at tage billeder med hendes sorte IPhone 8 plus og er altid klar med en hammer god banke-banke-på joke. Hun er faktisk ret sjov når man lærer hende at kende, hvis hun selv skulle sige det. Derudover elsker hun at lave mad og mestre især det asiatiske køkken. Så har du lyst til en god miso suppe, er hun the woman for the job.

Josefine er 25 år og er udannet merkonom og styrer til dagligt Wedo i kødbyen. Jose har set 90% af alle koncerter der er at finde på Youtube og har dertil købt en drømme-højtaler der gavner hele lejligheden. Hun er kommet til level 2000+ i CandyCrush og bunder en breezer hurtigere end de fleste. Jose tager alting dejligt afslappet og er altid god for en lang snak om livet over et glas kold rosé – i øvrigt et ord hun også har tatoveret.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Faciliteter

Rygning
Husdyr tilladt
Vaskemaskine
Opvaskemaskine
Kabel-tv
Internet

Roommate kriterier

Foretrukne køn:
Alle er velkomne
Alder:
21 - 31
Renlighed:
Alle er velkomne
Snorken:
Alle er velkomne
Festvaner:
Alle er velkomne
+ Læs mere

Lignende boliger

3.500 kr.
Amagerbrogade, København
5.500 kr.
Holtegade, København
3.500 kr.
H. C. Andersens Boulevard, København
5.700 kr.
Teglholmsgade, København
5.000 kr.
Hulgårdsvej, København
4.200 kr.
Fredensgade, København
3.700 kr.
Præstelængen, København
4.500 kr.
Ringertoften, København