Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Johanne
Your letter was sent toJohanne
ROOMIE SØGES TIL STOR LEJLIGHED I AALBORG SØ!
Rent: kr. 4,300
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 9 m² / 97 ft²
City: Aalborg
The room is rented out Find other rooms

ROOMIE SØGES TIL STOR LEJLIGHED I AALBORG SØ!

All information about the room

Address:
James Tobins Alle , Aalborg
Rent:
kr. 4,300
Deposit:
kr. 12,900
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
9 m² / 97 ft²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Jeg søger med lys og lygte efter en roomie til min lækre 3 værelses lejlighed beliggende et stenkast fra Gigantium og tæt på uddannelsessteder. Lejligheden er delvist møbleret, da jeg på forhånd har størstedelen af de store møbler til lejligheden, og derfor mangler der kun møbler til dit eget værelse samt andet praktisk gejl.

Lidt om dig:
Du er en kvinde helst i 20’erne, der ligesom jeg selv går op i at have et pænt og rent hjem. Hyggelige stunder i det store køkken-spise-stue-alrum vil klart være fedt, men en lukket dør vil også blive accepteret af os begge. Du er ikke ryger, og er ellers bare en herlig person at være sammen med. Du er stille og rolig, og har begge fødder plantet solidt i jorden.

Lidt om lejligheden:
Lejligheden er 98kvm, og de 9-10kvm af ...dem er dit værelse. Da der er mindre indbygget skabsplads på dit værelse end mit, tænker jeg vi finder ud af ekstra skabsopbevaring i det store fællesareal, som jeg selvfølgelig er med til at finansiere, så alt er helt fair. Der er vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine - samt den lækreste lille terrasse og have, hvor vi nok skal få nogle hyggelige stunder. Huslejen er pr mand 4300kr som er inklusiv forbrug (vand og varme), og eksklusiv boligstøtte, da jeg endnu ikke har styr på, hvad den ender på (ender på 3900kr., +-). Indflytning er 1/3-2020 - med mulighed for indflytning senest 1/4-2020. Depositum er 1 måneders husleje (4300) og forudbetalt husleje er 2 måneders husleje (8600), som ender på 12.900kr. Jeg flytter selv i lejligheden den 1/3, og vi er derfor begge med til at skabe en lækker lejlighed sammen fra start.

Lidt om mig:
Jeg er 21 år, kommer oprindeligt fra en lille by uden for Randers, og har planer om at ville læse til fysioterapeut i Aalborg til sommer (hvis jeg er så heldig at komme ind). I min fritid træner jeg lige pt nogle håndboldtøser og træner selv i fitness, arbejder end del og er en sucker for reality og serier generelt. Så hvis du kunne se dig bo sammen med en udadvendt og social pige, som selv nyder at kunne lukke en dør og have alenetid, men også elsker at bruge en masse tid sammen med andre - så skal vi to vidst lige finde ud af noget. For det er seriously den lækreste lejlighed ever.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
19 - 29
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Don't snore
Party habits:
Once in a while
+ Read more