eller
Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Logger du normalt ind med Facebook? Log ind med Google

Ubegrænset leje af værelse i 122m2 stor lejlighed i hjertet af Odense

Værelset er udlejet Find andre værelser

Fuld info om værelset

Adresse:
Overgade 44, 5000 Odense
Husleje:
kr. 3.200
Depositum:
kr. 9.600
Indflytning:
Straks
Pendlerværelse:
Ja
Lejeperiode:
Ubegrænset
Areal:
15 m²
Indrykningsdato:
28+ dage siden
Par tilladt:
Nej
+ Læs mere

Beskrivelse

Vores nuværende roomie fraflytter sit værelse i vores store og dejlige 4-værelses lejlighed og derfor søger vi nu en ny person til indflytning. Lejligheden er placeret i det gamle Odense på Overgade 14.

Værelset er lejlighedens største, på ca. 15 m2 til en månedlig leje på 3.200 kr. inkl. aconto, + el og internet, hvilket løber op i ca. 470 kroner.

Indflytningsprisen ligger på 12.000 kr., hvilket dækker over indskuddet på 9.600 kroner og en måneds forudbetalt husleje.

Lejligheden indeholder alle moderne faciliteter; opvaskemaskine, samt tørretumbler og vaskemaskine.

Du vil komme til at bo sammen med Oliver og Nicolas, begge på 26.

Oliver læser diplomingeniør i bygningsteknik på 4. semester. Derudover er han nogenlunde med en controller i hånden og er meget engageret når han ser en fod...boldkamp. Det kommende semester tager han i udlandet, hvorfor du først får glæden af hans selvskab efter jul.

Nicolas læser økonomi på 10. semester på SDU. Han er glad for sine løbeture, når bentøjet lige holder til det og ser frem til at få ski under fødderne igen.

Vi sætter begge pris på en god eftermiddagssol på vores self-made terrasse, en flad aften i sofaen og har gerne folk forbi til en øl eller mere. Vi går meget op i at lave ting sammen og sætter pris på den forståelse at vi bor sammen og ikke blot at vi deler adresse.

Vi ser gerne at du er nogenlunde jævnaldrende og der er en klar forventning om at du kan klare almindelige huslige pligter, er til fællesskab og respekterer privatlivets fred hvis der er brug for dette.

Har dette opslag fanget din interesse så lad os endelige høre fra dig. Vi inviterer gerne op til rundvisning og kaffe i din evt. nye lejlighed.

Hvis du er interesseret eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte os, enten her eller på Facebook: https://www.facebook.com/andersen.bech

Samtaler afholdes løbende.

Vi ser frem til at høre mere om hvem du er.
Oliver og Nicolas

Faciliteter

Rygning
Husdyr tilladt
Vaskemaskine
Opvaskemaskine
Kabel-tv
Internet

Roommate kriterier

Foretrukne køn:
Alle er velkomne
Alder:
20 - 28
Renlighed:
Ren
Snorken:
Alle er velkomne
Festvaner:
Alle er velkomne
+ Læs mere

Lignende boliger

2.400 kr.
Vesterbro, Odense
2.980 kr.
Mosegårdsvej, Odense