Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Stine
Your letter was sent toStine
Værelse tæt på universitetet
Rent: kr. 4,000
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 15 m² / 161 ft²
City: Aarhus
The room is rented out Find other rooms

Værelse tæt på universitetet

All information about the room

Address:
Langelandsgade , Aarhus
Rent:
kr. 4,000
Deposit:
kr. 12,000
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
15 m² / 161 ft²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Lige om lidt flytter vores nuværende roomie desværre ud, da han skal ud og rejse, og derfor bliver det ene værelse i vores rummelige treværelses lejlighed ledigt, så nu leder vi efter en sød ny roomie.

Hvem er vi? Jakob (24 år) og Stine (27 år), som er kærester. Jakob arbejder med IT, går meget op i sin løbetræning, gamer ind i mellem og er passioneret omkring amerikansk fodbold. Stine studerer Statskundskab, elsker at læse, sy eller hækle og male. Og herudover bruger vi en del af vores fritid sammen med venner. Udover os to, vil der fra tid til anden være en hund på besøg i et par dage, men han larmer ikke og vil opholde sig på vores værelser når han er der.

Værelset er 15 kvm. (værelse C på plantegningen), med et stort vindue og højt til loftet. Hele lejligheden er 89 kvm. og heri har vi et lyst, rumligt køkken, gangen og et stort badeværelse med badekar, samt de to værelse . Huslejen er 4000 kr. med alt (vand, varme, el) inkluderet, og indskuddet er 12.000 kr. (3 måneders husleje). Værelset kan overtages d. 1. oktober.

I kælderen er der cykelparkering, vaskemaskine og tørresnore. Der hører en lille hyggelig gård med til ejendommen (vi deler den med 7 andre lejligheder), og en stor græsplæne.

Er du studerende eller har du fuldtidsjob er mindre vigtigt, det samme gælder i for hvor gammel du er, det er bare vigtigt for os at du er med på at holde det rent og pænt i lejligheden - gøre rent på fællesarealerne hver tredje uge og rydde op efter dig selv.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
15 - 99
Smoker:
Doesn't matter
Domestic animals:
Doesn't matter
Children:
Doesn't matter
Cleanliness:
Doesn't matter
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more