eller
Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Logger du normalt ind med Facebook? Log ind med Google

STORT VÆRELSE MED EGEN TERRASSE UDLEJES

Fuld info om værelset

Adresse:
Broloftet , Risskov
Husleje:
kr. 5.000
Depositum:
kr. 14.100
Indflytning:
Straks
Pendlerværelse:
Nej
Lejeperiode:
Ubegrænset
Areal:
11 m²
Indrykningsdato:
28+ dage siden
Par tilladt:
-
+ Læs mere

Beskrivelse

Lejligheden er 83 kvm og består af en lille entré, et køkken/fællesrum med opvaskemaskine, 2 værelser og et badeværelse med vaskemaskine samt tørretumbler. Derudover er der fra stuen udgang til en dejlig stor terrasse med udsigt til et grønt område. Køkken og fællesrum er fuldt møbleret. Til lejligheden hører også et kælderrum og adgang til aflåst cykelrum i parkeringskælderen.

Lejligheden ligger i det super lækre Risskov Brynet som er et nybygget boligområde med alt hvad hjertet begærer. Alt er inde for rækkevidde og mulighederne er mange (har vedhæftet et billede i opslaget over området)

Værelset der er ledigt, er 11 kvm. og har ét dobbeltskab samt egen terrasse. Lejen for værelset er 4460 kr. om måneden inkl. boligstøtte. Ser gerne du er studerende, da vi derved kan få boligstøtte.

Jeg forventer selvfølgelig at man kan rydde op samt rengøre efter sig selv i fællesområderne og respekterer de ”regler” vi i fælleskab laver. Ved indflytning betales depositum på hvad der svare til 3 måneders husleje = 13.380 kr.

Lidt om mig:
Jeg er 22 år og læser jura på Århus universitet. Jeg er et familiemenneske og bruger også en del tid med mine venner. Derudover bruger jeg i hverdagen meget tid på at læse og arbejde, men nyder også en gåtur i skoven, en tur i fitness eller afslapning på sofaen.
Håber jeg kan finde en sød roomie, som jeg kan få nogle gode stunder og som vil være med til at lave nogle ting i fællesskab samt respektere en lukket dør.

Faciliteter

Rygning
Husdyr tilladt
Vaskemaskine
Opvaskemaskine
Kabel-tv
Internet

Roommate kriterier

Foretrukne køn:
Alle er velkomne
Alder:
20 - 25
Renlighed:
Ren
Snorken:
Alle er velkomne
Festvaner:
En gang imellem
+ Læs mere
Husleje
5.000 kr

Lignende boliger

4.750 kr.
Mejlgade, Aarhus
4.625 kr.
Marstrandsgade, Aarhus