eller
Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Logger du normalt ind med Facebook? Log ind med Google

Værelse udlejes i hyggelig lejlighed i Aarhus C

Værelset er udlejet Find andre værelser

Fuld info om værelset

Adresse:
Finderupvej , Aarhus
Husleje:
kr. 4.400
Depositum:
kr. 13.200
Indflytning:
Straks
Pendlerværelse:
Nej
Lejeperiode:
Ubegrænset
Areal:
12 m²
Indrykningsdato:
28+ dage siden
Par tilladt:
Nej
+ Læs mere

Beskrivelse

Hej derude :-)
Jeg har et ledigt værelse i min lejlighed på Finderupvej i Aarhus C fra den 1/6/2020 (eller snarest muligt) og søger derfor en roomie. Lejligheden er en 71 kvm toværelses bolig på 1. sal, og du vil få et værelse på ca. 12 kvm med et stort vinduesparti med kig ud til vores fine, grønne gårdområde. Så har du også adgang til et fællesområde med en stor entré, der hænger sammen med et flot køkken, hvor der er opvaskemaskine (yes!), og et fint badeværelse, hvor der er vaskemaskine og tørretumbler (dobbelt-yes!). Derudover er der et kælderrum til opbevaring, som vi deler. Boligen ligger lige ved krydset mellem Silkeborgvej og Vestre Ringgade, men er skærmet for støjen. Du er altså tæt på midtbyen og har busforbindelser lige udenfor døren, men kan også med en frisk gåtur komme ud t...il Brabrand-søerne, hvis det er det, du føler for. Og så er der selvfølgelig kun lige en rask cykeltur til universitetet.
Huslejen ligger på 4.400 kr. plus acontobeløb for vand, varme, el, internet og indboforsikring.

Lidt om mig:
Jeg hedder Caroline, er 24 år, og går på kandidaten i Litteraturhistorie på Aarhus Universitet. Jeg læser alle de romaner, jeg kan få fingrene i, og ser flere dumme serier, end jeg bør. Jeg vil ofte hellere tage et glas vin og se en god film med mine venner end at gå i byen, så der skal helst være plads til en god omgang hygge i vores hjem.

Lidt om dig:
Du skal gerne være studerende, så vi kan få boligstøtte til lige at tage toppen af huslejen. Du skal være ikke-ryger og være med på at svinge lidt med en støvsuger af og til, men udover det har jeg ikke de store krav. Jeg søger en, der har lyst til at skabe et hyggeligt hjem sammen. En lukket dør skal kunne respekteres, men det kunne også være dejligt, hvis du havde lyst til at lave mad sammen eller tage en kop te eller et glas vin sammen til en eller anden serie en gang imellem.

Hvis det lyder som noget for dig, så fortæl mig lidt om dig selv i en besked. Og hvis der ellers er spørgsmål, så skriver du også bare.

Faciliteter

Rygning
Husdyr tilladt
Vaskemaskine
Opvaskemaskine
Kabel-tv
Internet

Roommate kriterier

Foretrukne køn:
Alle er velkomne
Alder:
20 - 30
Renlighed:
Lidt snavs skader da ikke
Snorken:
Alle er velkomne
Festvaner:
En gang imellem
+ Læs mere

Lignende boliger

4.625 kr.
Marstrandsgade, Aarhus
2.000 kr.
Olaf Rudes Vej, Højbjerg
4.750 kr.
Mejlgade, Aarhus
3.000 kr.
Mølleskovvej, Højbjerg