Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Tanja
Your letter was sent toTanja
Værelse i Ørestad - Indflytning senest 1/3
Rent: kr. 3,800
Moving in: March 1
Period: Unlimited
Size: 9 m² / 97 ft²
City: København

Værelse i Ørestad - Indflytning senest 1/3

All information about the room

Address:
C. F. Møllers Allé 2, 2300 København
Rent:
kr. 3,800
Deposit:
kr. 5,000
Moving in:
March 1
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
9 m² / 97 ft²
Insertion date
10 days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Pr. snarest muligt eller senest 1/3 udlejer vi et værelse på ca. 9 m2 med indbygget opbevaring. Værelset er ikke møbleret. Der er en tre måneders prøveperiode, men vi ønsker én, som vil bo her i længere tid.

Resten af lejligheden indeholder stort badeværelse og køkken/alrum, samt 7m2 altan til benyttelse. Lejligheden er ret ny fra 2013 og indeholder alle hårde hvidevarer, inkl. vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Lejligheden er beliggende i Ørestad mellem Bella Center og Fields. Lejen inkluderer, udover husleje, varme og vand. El-og wifiregningerne bliver delt, når de kommer hver tredje måned.

Du kommer til at bo sammen med Emma og Tanja. Emma er 24 og læser 2. semester på sin kandidat i Sustainable Design på Aalborg Universitet i Sydhavnen. Tanja er 25 og er i gang med sidste semester (speciale) på sin kandidat i Organizational Innovation and Entrepreneurship på CBS.

Vi søger én som ikke ryger, efterlader fællesarealer rydelige, er interesseret i at spise sammen flere af ugens dage og generelt er social og tager initiativ til diverse fællesarrangementer. Vi spiser begge overvejende plantebaseret og holder meget af miljøet, så det vil være et kæmpe plus, hvis du kan nikke genkendende her :)

Hvis du kunne se dig selv som en del af vores lille bofællesskab, så skriv og fortæl lidt om dig selv i en privat besked til Tanja. Kom gerne ind på hvordan din hverdag ser ud (hvad du laver, hvad din indkomst består af), fritidsinteresser, hobbyer og fremtidsudsigter) - Vi regner med at holde fremvisninger løbende :)

Vi ser frem til at høre fra dig :)

OBS! Beskeder med spørgsmål som besvares i annoncen vil ikke blive besvaret.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
23 - 30
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Once in a while
+ Read more
Min instagram