Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Sabrina
Your letter was sent toSabrina
Er du vores nye roomie? :-)
Rent: kr. 3,115
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 9 m² / 97 ft²
City: Odense
The room is rented out Find other rooms

Er du vores nye roomie? :-)

All information about the room

Address:
Bredstedgade 6, 5000 Odense
Rent:
kr. 3,115
Deposit:
kr. 14,614
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
9 m² / 97 ft²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

En renlig og kvindelig roomie søges! ??

Da vores nuværende roomie flytter ud, søger vi en ny roomie til det ledige værelse i vores fine 4-værelses lejlighed tæt ved banegården, Odense.

Lejligheden er på 105 m2, og er fin og nyistandsat da vi selv flyttede ind i midten af september 2018. Udover de tre soveværelser og den store fine entré hvorfra der er adgang til alle lejlighedens rum, indeholder lejligheden en stor fælles stue på godt 20 m2, et fint forholdsvis nyt køkken med alt i hvidevarer (inkl. opvaskemaskine), og et fint badeværelse med bruseniche og masser af opbevaringsplads. Derudover er der i kælderen adgang til vaskefaciliteter og opbevaringsrum.

Det ledige værelse er på ca. 9 m2 og den månedlige husleje er på ca 3115 kr. inkl. vand og varme. De...rtil kommer udgifter til el og internet.

Inflytning er d. 31/12 eller evt. før

Om os:
Sabrina er 22 år, er halvvejs på læreruddannelsen og til daglig dyrker jeg lidt fitness og løber. Jeg er stor tilhænger af true crime serier, film og podcasts. ?? Ellers er jeg ret sjov, åben og kærlig. Jeg kan godt lide at være social både med mine roomies og venner/veninder udefra.

Anders er 24 år, er halvvejs på læreruddannelsen og jeg elsker at dyrke sport. Jeg spiller fodbold og dyrker fitness i ny og næ. Ved siden af studiet arbejder jeg i en klub på en skole i udkanten af Odense, samt studentermedhjælper på læreruddannelsen. Jeg elsker at være social med venner og familie og er altid klar på en aften med spil, film eller et par øl i byen.

Vi søger en roomie som ønsker at indgå i vores bofællesskab, hvilket bl.a. indebærer faste regler for rengøring. Vi sætter nemlig pris på en pæn og ren lejlighed, så man med god samvittighed kan gå gæster på besøg.

Hvis du er interesseret i det ledige værelse, er du meget velkommen til at sende en privat besked med lidt info om dig selv. Vi lover at alle ansøgere får et svar.

Når vi har fået et passende antal ansøgninger, inviterer vi de udvalgte på en kop kaffe og en hyggelig samtale, så vi lige kan se hinanden an.??

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Female
Age:
22 - 99
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Once in a while
+ Read more